Ervaren allround communicatiemedewerker zoekt nieuwe uitdaging in de zorg.

CV gegevens

• Plaats: Boekel
  • Laatste update CV: 29-06-2020
  • Branche: Administratief secretaresse, Overig
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Thuiswerk, Tijdelijk contract, Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 54 (18-09-1965)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Agrarische Hogeschool Den Bosch, Communicatiemedewerker niveau PR-B

Gewenste functie

communicatiemedewerker, administratief-medewerker, secretariaat-medewerker, webredacteur, projectmedewerker

Persoonlijke motivatie

Ik heb als allround communicatiemedewerker gewerkt bij Communication Services, het interne communicatiebureau van Wageningen University & Research (WUR) in Wageningen. Daarna heb ik werkervaring opgedaan bij de afdeling Communicatie en Marketing van IBN in Uden en bij de communicatieafdeling van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. In 2017/2018 heb ik enkele maanden gewerkt bij de servicedesk van OpenOfferte in Uden.
Ik zou weer heel graag aan de slag gaan als communicatie- of projectmedewerker, bij voorkeur in de sector zorg/welzijn. Gewenste aantal uren: max. 32.
Ik werk graag in teamverband, maar ik kan ook heel goed zelfstandig werkzaamheden verrichten. Mijn competenties zijn: teamplayer, betrouwbaar, accuraat, zorgvuldig, flexibel, hands-on-mentaliteit, proactieve houding, meedenker, klant- en servicegericht.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Een zelfstandig uit te voeren baan.

Laatste update CV: 23-03-2020
    Plaats: Hekelingen, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

Ruim 13 jaar ervaring op een zorgadministratie van een ziekenhuis. In 2005 medisch codeur diploma behaald bij Prismant te Utrecht. Ook nog een aantal jaren thuis gewerkt als medisch codeur voor verschillende ziekenhuizen in het land. Bekijk het complete CV

• Ict helpdeskmedewerker

Laatste update CV: 20-01-2020
    Plaats: Groningen, Groningen
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

Zoek werk in de automatisering, veel ervaring met helpdesk, eerst als medewerker en later als coach bij faculteit Economie Hogeschool Groningen. Tevens 1 jaar ervaring als Applicatiebeheerder voor alle faculteiten. Bekijk het complete CV

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank