Veelzijdige representatieve administratieve duizendpoot met humor !!!

CV gegevens

• Plaats: Lelystad
  • Laatste update CV: 09-05-2019
  • Branche: Afdelingsassistent, Administratief secretaresse, Gastvrouw, Receptioniste / Telefoniste
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 48 (05-07-1971)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

MBO, HAVO

Gewenste functie

Administratief-secretaresse, receptioniste-telefoniste, afdelingsassistente

Persoonlijke motivatie

Geachte lezer,

Graag zet ik mijn opgedane ervaring in de ( voornamelijk ) financiële administratie in, in uw ziekenhuis. Vooral door mijn wens door te gaan in de zorgsector omdat je daar meer met mensen op de werkvloer te maken krijgt dan in een regulier kantoor.

Ik heb met heel veel plezier gewerkt bij diverse klein- en middelgrote bedrijven waar ik vooral veel voldoening vond in de samenwerking met mijn collega's.
Samen ervoor zorgen dat de dagelijkse werkzaamheden met zorg en accuratesse afgehandeld werden, met toch ook wel de broodnodige humor was voor mij het leukste aan mijn werkdag.

Bovenstaande zou ik met alle plezier toelichten in een persoonlijk gesprek.

Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Mensen mens zoekt werk in de zorgsector.

Laatste update CV: 05-07-2019
    Plaats: Born, Limburg
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

Ik ben op dit moment ben bezig met een heroriëntatie op de arbeidsmarkt en in het kader daarvan op zoek naar fysiek minder belastend werk.Tot op heden heb ik voornamelijk in de zorg- en dienstverlenende sector gewerkt waarbij goede sociale vaardigheden, inlevingsvermogen en geduld een absolute must zijn. Ik ben iemand die van nature nauwkeurig, georganiseerd en zelfstandig kan werken. Daarnaast kan ik goed... Bekijk het complete CV

• Enthousiaste informatieprofessional

Laatste update CV: 02-03-2019
    Plaats: Nieuwegein, Utrecht
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Detachering/Interim, Vast contract, Tijdelijk contract, Thuiswerk

Ik zoek een nieuwe uitdaging om veel van mijzelf in te kunnen laten zien. Ik werk ruim 29 jaar in het informatievak, maar sta ook open voor een andere functie met eventuele omscholing. Bekijk het complete CV

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank