SEH Verpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: Rode Kruis Ziekenhuis
 • Plaats: Beverwijk
 • Plaatsingsdatum: 31-10-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Durf jij de uitdaging aan om aan de slag te gaan op onze SEH? Dan zeggen wij alvast: welkom bij ons team!

SEH Verpleegkundige
(16 tot 36 uur)
Enthousiast, gedreven en stressbestendig

Wat breng jij mee?
Je begrijpt als SEH Verpleegkundige dat er op de SEH continu wisselende omstandigheden zijn en je past je daar gemakkelijk op aan door jouw stressbestendigheid. Jij bent gediplomeerd SEH verpleegkundige, bekend met ‘’Manchester Triagesysteem’’ en het belang van goede communicatie naar patiënten. Daardoor luister je goed en geef je gestructureerd en methodisch informatie aan artsen, patiënten en hun naasten. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar, want af en toe moet er ook tijd zijn om te lachen!

Dan kan je dag er zo uit zien!
Je ziet patiënten met een breed scala en intensiteit aan aandoeningen waaronder de brandwondenzorg, cardiologie en acute kindzorg. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van acute patiëntenzorg en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Verder ondersteun je de SEH-arts bij onderzoeken, ingrepen en behandelingen. Hoe je dag er verder eruit ziet op de SEH? Dat is niet te vertellen, geen dag is hetzelfde, elke dag en elke dienst verloopt anders. En eigenlijk hoeven we jou dit allemaal niet te vertellen, want als SEH Verpleegkundige versta jij je vak.

Waar wij het verschil maken, is dat wij een samenwerkingsverband hebben met Tata Steel. Dat betekent voor jou dat jij als SEH Verpleegkundige na een verloop van tijd kan werken op de Spoedpost van Tatasteel. Jij bent als eerste ter plaatse bij calamiteiten en ongevallen en je hebt daarom je eigen auto met chauffeur.

Jouw nieuwe collega's
Je maakt deel uit van een hecht team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste SEH verpleegkundigen en artsen. Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen jullie per jaar voor circa 27.000 patiënten. Met de LEAN methodiek werken jullie aan het voortdurend verbeteren en optimaliseren van de SEH-zorg. Jullie zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.

Wij bieden aan jou!

 • Inschaling volgens de Ziekenhuis cao schaal 55 (maximaal €3917,-)
 • Eventueel direct een vast contract (met een proeftijd van twee maanden).
 • Welkomstbonus van 1000,- euro netto.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
 • Na verloop van tijd de mogelijkheid om aan de slag te gaan op spoedpost op Tata Steel.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?
Informatie
Voor uitgebreide informatie kun je bellen met Marjolein van der Wateren, Afdelingsleider SEH, 0251-26 5671.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

Vrijblijvend meelopen

Solliciteren
Kom je bij ons werken? Vul dan het formulier op deze pagina in. Wij kijken uit naar je reactie.

Gestelde eisen

Wij vragen aan jou

 • BIG registratie van SEH verpleegkundige.
 • Jij stelt patiënten in handomdraai gerust.
 • Schakelt snel in situaties en pakt door.
 • Je bent enthousiast, leergierig en ambitieus en je beschikt over een flexibele werkhouding om je aan te passen aan de continu wisselende omstandigheden op onze SEH.
Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.

Uren

Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.

Salaris

Inschaling volgens de Ziekenhuis cao schaal 55 (maximaal €3917,-)

Informatie over Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond en maakt onderdeel uit van het Zorg van de Zaak-netwerk. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het Rode Kruis Ziekenhuis staat in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk. Het Rode Kruis......
Lees meer over Rode Kruis Ziekenhuis

Rode Kruis Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Ziekenhuis Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Ziekenhuis.
 • IC-verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Patiënten verplegen die in kritieke situaties verkeren. Als IC-verpleegkundige weet jij als geen ander hoe specialistisch het eraan toegaat op de intensive care. Dat jij hier deskundig aan de slag gaat, staat buiten kijf. Maar zeker zo belangrijk is dat jij je werk met plezier blijft doen en dat dit past bij je toekomstplannen. En dat is nu precies wat MedWay voor jou kan betekenen: jouw wensen staan bij MedWay People centraal. Dit bieden wij Flexibele of vaste uren. Alleen werken als...

  MedWay People
 • Recovery Verpleegkundige Assen

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij de vrolijke enthousiaste recovery verpleegkundige die patiënten weet gerust te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een ziekenhuis in Assen zijn wij op zoek naar een recovery verpleegkundige. Wanneer je komt te werken bij MedWay People, kom je terecht in een team van goede, gedreven en gespecialiseerde verpleegkundigen. Jouw werkervaring krijgt bij ons een boost, je kunt rekenen op interessante opdrachten. Wij sluiten graag aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Ben je...

  MedWay People
 • SEH verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij een SEH verpleegkundige en op zoek naar een uitdagende baan? Werk jij met passie op de SEH? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je zowel goed samenwerken als zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. MedWay werkt samen met veel ziekenhuizen in diverse regio’s in Nederland waardoor we kunnen aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • ORT over het volledige bruto uurloon • Mogelijkheid...

  MedWay People
 • IC-verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Patiënten verplegen die in kritieke situaties verkeren. Als IC-verpleegkundige weet jij als geen ander hoe specialistisch het eraan toegaat op de intensive care. Dat jij hier deskundig aan de slag gaat, staat buiten kijf. Maar zeker zo belangrijk is dat jij je werk met plezier blijft doen en dat dit past bij je toekomstplannen. En dat is nu precies wat MedWay voor jou kan betekenen: jouw wensen staan bij MedWay People centraal. Dit bieden wij Flexibele of vaste uren. Alleen werken als...

  MedWay People
 • Losse diensten voor IC verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Heb jij al die ene leuke baan gevonden waar je altijd al van droomde? Ja? Dat vind MedWay fijn om te horen! Veel ziekenhuizen sturen dagelijks openstaande diensten naar ons toe. Wil jij naast je toffe huidige baan ook nog een aantal extra diensten draaien? Dan kan dat bij ons! Voor meerdere ziekenhuizen in de omgeving van Utrecht komt MedWay graag in contact met gedreven IC verpleegkundigen die het leuk vinden in een afwisselende en soms hectische werkomgeving zijn/haar capaciteiten in te...

  MedWay People

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank