Physician Assistant

Baan gegevens

  • Bedrijf: Medisch Spectrum Twente
  • Plaats: Enschede
  • Plaatsingsdatum: 11-11-2019
  • Werkniveau: Universitair
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor het Intensive Care Centrum (ICC) van Medisch Spectrum Twente zijn wij per 1 december 2019 op zoek naar Physician Assistants (2 fte)

Werkomgeving
Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.
Voortvloeiend uit de speerpunten van MST, te weten: oncologisch centrum, hart & vaten, traumazorg en wondexpertisecentrum, vervult de IC van MST een belangrijke rol in de regio.

De afdeling
Het Intensive Care Centrum (ICC) bestaat uit 3 units met in totaal 32 bedden. Op de “hotfloor” zijn ook operatiekamers (inclusief hybride operatiekamer en kamer voor interventieradiologie), hart-catheterisatiekamers, coronary care unit (CCU) en het operatief behandelcentrum (OBC) gevestigd.

Alle patiënten binnen het ICC vallen onder hoofdbehandelaarschap van de intensivist met medebehandelaarschap van het desbetreffende “verwijzende” specialisme. De intensivisten binnen het ICC zijn antegraad opgeleid, GIC-geregistreerd en tenminste in het bezit van deel 1 van het European Diploma Intensive Care (EDIC). Zij werken nauw samen met cardio-anesthesiologen, IC artsen, Physician Assistants, IC verpleegkundigen, Renal Practitioners, Ventilation Practitioners, researchverpleegkundigen en een kwaliteitsfunctionaris.

Speerpunten van de afdeling ICC zijn persoonlijke ontwikkeling, werkplezier, family-centered care, verpleegkundig leiderschap, CRM (Crew Resource Management) en wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast maken we deel uit van het regio-netwerk MONICO (Midden Oost Nederland Intensive Care Organisatie).

Functieomschrijving
Je staat samen met gedreven, goed opgeleide en gezellige collega’s 24/7 garant voor topklinische zorg. Innovatie is hier deel van de dagelijkse praktijk. Het zwaartepunt van je werkzaamheden zal op de thorax-chirurgische unit plaats vinden. Het betreft een dynamische unit met een hoge turnover aan patiënten.

Als Physician Assistant heb je een zaalfunctie en is de postoperatieve zorg grotendeels gestandaardiseerd. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de IC-verpleegkundigen en werkt nauw samen met ons multidisciplinaire team van professionals waaronder intensivisten, cardioanesthesiologen en cardiochirurgen. Continu ben je bezig om de kwaliteit van zorg van onze patiënten te verbeteren.

Gestelde eisen

Functie-eisen

  • Enthousiaste en ambitieuze Physician Assistant;
  • een (bijna) afgeronde opleiding tot MPA en BIG registratie;
  • een achtergrond / vooropleiding als IC-verpleegkundige of anesthesiemedewerker is een pré, maar geen noodzakelijkheid.
Wij bieden
Arbeidsovereenkomst: voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een proefperiode.
Arbeidstijd: minimaal 24 uur
Salaris: FWG 65
CAO: Ziekenhuizen

Uren

minimaal 24 uur

Salaris

FWG 65 (CAO: Ziekenhuizen)

Meer informatie

Wil je meer informatie over de vacature of jouw nieuwe werkplek? Neem dan contact op met dr. A.D. Cornet, intensivist – te bereiken via a.cornet@mst.nl of 06-15861460.

Heb je interesse? We ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande sollicitatie button.

Informatie over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Wij bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dat doen we vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente. Voortdurend in ontwikkeling MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en......
Lees meer over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank