Fysiotherapeut

Baan gegevens

 • Bedrijf: Medisch Spectrum Twente
 • Plaats: Enschede
 • Plaatsingsdatum: 05-11-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor het Thorax Centrum van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een
Fysiotherapeut

Werkomgeving
Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

De afdeling
Voor het Thorax Centrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal werkzaam zijn voor de specialismen cardiologie en cardio-thoracale chirurgie. Werkzaamheden worden verricht binnen de verpleegafdeling, de Hartbewaking en Eerste Hart Hulp. Het team bestaat uit 4 fysiotherapeuten die in de (poli-)klinische werkzaamheden worden ondersteund door 3 fysiotherapeuten uit de eerste lijn.
Het team van fysiotherapeuten streeft ernaar om met het Thorax Centrum het beste beweeg-(thorax)centrum van Nederland te worden. In het kader van deze doelstelling zijn er meerdere projecten opgestart en is er ruimte voor verdere innovatie.

Functieomschrijving
Als fysiotherapeut binnen het Thorax Centrum houd je je bezig met alle zaken omtrent het bewegen van hartpatiënten. Het afwisselende werk kenmerkt zich door brede multidisciplinaire samenwerking zowel binnen als buiten het ziekenhuis bij het begeleiden van de patiënt.
Klinisch werk je op de afdelingen cardiologie, cardio-thoracale chirurgie, hartbewaking en eerste harthulp. Poliklinisch worden in samenwerking met praktijken uit de eerste lijn de hartrevalidatietrainingen verzorgd. Daarnaast worden kwetsbare patiënten begeleid in een pré-operatief trainingstraject.

Gestelde eisen

 • Diploma HBO Fysiotherapie;
 • relevante werkervaring binnen de specialismen cardiologie e/o cardio-thoracale chirurgie;
 • zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren;
 • communicatief vaardig, sterke persoonlijkheid;
 • analytisch denkvermogen en onderzoekende, actieve leerhouding.
De Verklaring Omtrent het Gedrag is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Wij bieden
Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Medewerkers met een vast dienstverband in het MST behouden dit contract.
Ingangsdatum: z.s.m.
Arbeidstijd: 36 uur per week
Salaris: FWG 55
CAO: Ziekenhuizen

Uren

36 uur per week

Salaris

Salaris: FWG 55 (CAO: Ziekenhuizen)

Meer informatie

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Patrick Siteur, teamhoofd, via telefoonnummer 053-4872171.

De vacature staat tegelijkertijd open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Wil je solliciteren? We ontvangen jouw sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton.

Informatie over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente (MST) is een van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Wij bieden zowel algemene als topklinische, medisch specialistische zorg. Dat doen we vanuit onze hoofdlocatie in het centrum van Enschede en vanuit de buitenpoli’s in Twente. Voortdurend in ontwikkeling MST biedt kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en......
Lees meer over Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank