Teamleider OK

Baan gegevens

 • Bedrijf: Ziekenhuis St. Jansdal via Aardoom & de Jong
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 02-09-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor Ziekenhuis St. Jansdal, is Aardoom & de Jong op zoek naar een inspirerende en ‘bouwende’ teamleider OK. Een uitdagende en leuke functie waarin je samen met je zorgprofessionals vanuit hun deskundigheid en bevlogenheid bouwt aan verdere professionaliteit en kwaliteit van de zorg voor de patiënten. Spreekt je dit aan? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Inspirerende en ‘bouwende’ Teamleider OK
Harderwijk, 36 uur per week

‘Bouwen’ is een belangrijk onderdeel van je baan. Als leidinggevende stimuleer en faciliteer je je medewerkers om vanuit hun professionaliteit en bevlogenheid direct of indirect hun bijdrage te leveren aan de zorg voor de patiënten. Binnen het team van operatieassistenten heerst een informele sfeer, is ruimte voor relativerende humor. En, niet onbelangrijk, aandacht voor het inbrengen van ideeën. Als teamleider werk je samen vanuit een drietal essentiële kernwaarden: respect, vertrouwen en veiligheid.
Je hebt een belangrijke focus op het optimaliseren en verbeteren van werkprocessen, patiëntenlogistiek en geprotocolleerd werken. Samen bouw je met je team en met de medisch specialisten, aan snelle en adequate zorg. Je zorgt er samen voor dat patiënten snel en adequaat hun ingrepen kunnen ondergaan. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de OK en stuurt het team van operatieassistenten aan. Je bent verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat je je teamdoelstellingen realiseert. Samen staan jullie voor kwalitatief hoogwaardige, veilige en verantwoorde zorg. Als teamleider ben je budgetverantwoordelijk. De operatieassistenten zijn werkzaam op de locaties te Harderwijk en Lelystad, net als jij. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onder andere het HR- beleid, ziekteverzuimbegeleiding en de jaargesprekken. Je geeft leiding aan een team van zo’n 45 medewerkers. Je werkt nauw samen met de teamleider anesthesie recovery en de teamleider poli anesthesie/pijn en POK. Jouw eigen leidinggevende is het Hoofd OK. Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Gestelde eisen

Functie-eisen
Als teamleider beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Een afgeronde opleiding tot operatieassistent, anesthesiemedewerker of hbo-verpleegkunde, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding/modules.
 • Ervaring met leidinggeven in een ziekenhuis, bij voorkeur op een OK.
 • Ervaring in het deelnemen aan veranderprocessen.
 • Ervaring in het invoeren van kwaliteit bevorderende maatregelen.

Je bent daarnaast:
 • Communicatief sterk en een sociaal vaardig persoon.
 • Daadkrachtig en inspirerend en in staat je teamleden mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen.
 • Respectvol naar je collega’s, patiënten en hun naasten, integer.
 • Tactvol, hebt relativeringsvermogen en inlevingsvermogen.
 • Resultaatgerichtheid overtuigingskracht, en vindingrijkheid.
 • Een verbinder, respecteert je medewerkers en creëert een omgeving waarin men kan groeien.
 • Faciliterend en coachend en weet je medewerkers mee te nemen in de gewenste koers.
 • Waar nodig een bruggenbouwer in het omgaan met belangentegenstellingen.

Uren

Meer informatie

Bedrijfsprofiel
Ziekenhuis St. Jansdal

Streekziekenhuis St. Jansdal is ontstaan uit een fusie van drie ziekenhuizen op de Noordwest-Veluwe. Het St. Jansdal biedt een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht. De kernwaarden worden samengevat in het motto: "Je zorgt voor elkaar". Het St. Jansdal is een lerende organisatie want past haar dienstverlening aan, aan wat de samenleving vraagt. Haar medewerkers zijn vakbekwaam. In de scholing en training krijgt dit de aandacht, ook staan gedrag en bejegening centraal. De St. Jansdal academie verzorgt zowel beroeps- en vervolgopleidingen als trainingen voor medewerkers. Op deze manier kan St. Jansdal haar patiënten optimaal en professioneel van dienst zijn. Op 31 december 2020 had St. Jansdal 2522 werknemers in dienst en verleende zorg en behandeling aan in totaal 161.367 patienten (bestuursverslag 2020).

Arbeidsvoorwaarden

Het St. Jansdal biedt een jaarcontract voor de functie van teamleider van 36 uur per week met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk. Het salaris is conform ziekenhuis-cao schaal 60 (minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- per maand) op basis van 36 uur per week. Alsmede 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het pensioen wordt opgebouwd bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Tevens biedt St. Jansdal interessante extra’s, waaronder korting op de zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden regeling. Via de St. Jansdal academie kun je (online) werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om je gezond en vitaal te houden.

Procedure
Bij de werving en selectie laat Ziekenhuis St. Jansdal zich bijstaan door het bureau Aardoom & de Jong. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure. Aan nieuwe medewerkers wordt gevraagd om een verklaring omtrent gedrag (vog) welke vergoed wordt door het St. Jansdal. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op de website van Aardoom & de Jong.

Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en cv, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk vóór 20 september 2021 tegemoet.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Informatie over Ziekenhuis St. Jansdal via Aardoom & de Jong

Ziekenhuis St. Jansdal via Aardoom & de Jong
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank