Doktersassistent (24 tot 32 uur)

Baan gegevens

  • Bedrijf: Spijkenisse Medisch Centrum
  • Plaats: Spijkenisse
  • Plaatsingsdatum: 23-12-2019
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste doktersassistent voor de polikliniek chirurgie / traumatologie voor 24 tot 32 uur per week

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in de gezondheidszorg? Een uitdagende functie waarin je veel contact met mensen hebt? Ben jij daarnaast sociaal vaardig en een echte aanpakker? Dat komt goed uit, want wij zoeken in verband met uitbreiding van de werkzaamheden op de poli een doktersassistent voor de polikliniek chirurgie / traumatologie.

De polikliniek chirurgie is een dynamische afdeling die inspeelt op de snel veranderde omgevingen en verwachtingen van patiënten en verwijzers. Naast de reguliere (oncologische) chirurgie spreekuren zijn er spreekuren van de traumachirurg, de vaatchirurg, de plastisch chirurg, de neurochirurg en wordt er nauw samengewerkt met de gipskamer.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een enthousiaste doktersassistent. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en begeleiden van het spreekuur, het assisteren bij verrichtingen, het assisteren bij onderzoeken, het verrichten van medisch technische handelingen, het verstrekken van telefonische informatie en het maken van afspraken, het uitvoeren van administratieve en secretariële handelingen ten behoeve van de patiëntenregistratie en financiële administratie, zorgdragen voor instrumentarium, apparatuur en de voorraden.

Wat bieden we jou?
We bieden jou in eerste instantie een overeenkomst voor bepaalde tijd, ter vervanging van zwangerschapsverlof. Bij uitbreiding van formatieruimte en goed functioneren is er zicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal FG 35 van de CAO Ziekenhuizen.

Gestelde eisen

Functie-eisen
• in het bezit van een diploma doktersassistent;
• kennis van de medische terminologie;
• ervaring in het werken op een polikliniek;
• accuratesse, stressbestendigheid, flexibiliteit en initiatief;
• bekend met het gebruik van computers;
• teamgericht en zelfstandig kunnen werken;
• wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Uren

24 tot 32 uur per week

Meer informatie

Informatie en sollicitatie:
Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met de heer E. Suyderhoud, afdelingshoofd. Hij is te bereiken via de receptie van het Spijkenisse Medisch Centrum, telefoonnummer 0181 - 658888. Wij kijken uit naarje reactie! We ontvangen deze graag uiterlijk 15 januari a.s. via onze website: https://www.spijkenissemc.nl/vacature.

Wie zijn wij:
Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: zorg dichtbij als het kan, zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tegelijkertijd interne en externe werving.

Informatie over Spijkenisse Medisch Centrum

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse Medisch Centrum hoogwaardige en mensgerichte zorg dicht bij huis. Ons zorgaanbod is omvangrijk. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, aan zwangeren, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunnen bewoners......
Lees meer over Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank