Verpleegassistent

Baan gegevens

 • Bedrijf: Spijkenisse Medisch Centrum
 • Plaats: Spijkenisse
 • Plaatsingsdatum: 22-11-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste verpleegassistent (32 uur per week) voor de afdeling Short Stay en Dagbehandeling Ben jij op zoek naar een dynamische functie in de gezondheidszorg? Een functie waarbij je op een respectvolle en hulpvaardige manier assisteert in de zorg van onze patiënten? Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en bezit de vaardigheden als tact, geduld, aandacht geven, goed luisteren en betrokkenheid tonen, dan ben je de kandidaat die we zoeken. In verband met de groei van het Spijkenisse Medisch Centrum zoeken wij een verpleegassistent voor de afdeling Short Stay en Dagbehandeling. Wat vragen we van jou? Binnen de functie van verpleegassistent ondersteun je de verpleegkundigen bij de uitvoer van de dagelijkse zorg aan de patiënten en voer je licht huishoudelijke werkzaamheden uit. Tevens verricht je ondersteunde taken op de verpleegafdeling, te denken valt aan ophalen en wegbrengen van materialen, ondersteunen van verpleegkundigen bij het patiëntenvervoer, transport van bedden, het bijvullen van kasten. Daarnaast draag je zorg voor de bestellingen en houdt de voorraad bij. Ook signaleer je wijzigingen in de gezondheidssituatie van patiënten. Je bent bereid wisselende diensten te werken van maandag tot en met vrijdag. Wat bieden we jou? We bieden jou een arbeidsovereenkomst van 32 uur gemiddeld per week voor de duur van een jaar. De functie is ingedeeld in salarisschaal FG 25 en de overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform de cao Ziekenhuizen.

Gestelde eisen

Functie-eisen • algemene ontwikkeling op VMBO-niveau; • diploma helpende of verzorgende; • goede sociale vaardigheden; • zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig; • representatief en integer; • wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Uren

32

Meer informatie

Informatie en sollicitatie: Voor informatie over de selectieprocedure kan je contact opnemen met Elza Mol, afdelingshoofd. Zij is te bereiken via de receptie van het Spijkenisse Medisch Centrum, telefoonnummer 0181 – 65 88 88. Wij kijken uit naar je reactie en ontvangen deze graag uiterlijk 30 november a.s. Reageren kan alleen via de website www.spijkenissemc.nl/vacature. Wie zijn wij: Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: de zorg dichtbij als het kan, de zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt het Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment. Tegelijkertijd interne en externe werving.

Informatie over Spijkenisse Medisch Centrum

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse Medisch Centrum hoogwaardige en mensgerichte zorg dicht bij huis. Ons zorgaanbod is omvangrijk. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, aan zwangeren, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunnen bewoners......
Lees meer over Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Ziekenhuis Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Ziekenhuis.
 • Voedingsassistente verpleegafdeling

  Toegevoegd op 19-12-2019 door CuraMare

  Voedingsassistente Verpleegafdeling 28-36 uur Ben jij gastgericht, weet je van aanpakken en zet jij de patiënt centraal in jouw werk? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken voor de verpleegafdeling. Geïnteresseerd? Lees snel verder! Wat ga je doen? Als voedingsassistente zorg je ervoor dat patiënten hun voeding juist én op tijd krijgen, hierbij gaat het om zowel ontbijt, lunch als avondeten. Door jouw kennis op het gebied van dieetleer, stel je samen met de...

  CuraMare

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank