Dietist

Baan gegevens

  • Bedrijf: CuraMare
  • Plaats: Dirksland
  • Plaatsingsdatum: 12-07-2019
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Starter
  • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Diëtiste 24 uur Ben jij gediplomeerd diëtiste en wil je aan de slag in een ziekenhuisomgeving? Wil je daarnaast met behulp van jouw expertise bijdragen aan de gezondheid van onze patiënten? Lees snel verder! Wat ga je doen? Als diëtist denk je in mogelijkheden. Je hebt te maken met een diverse patiëntenpopulatie met uiteenlopende voedingsproblemen. Jij bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van optimale voedings- en dieetwensen van de patiënten die in ons ziekenhuis zijn opgenomen. Je levert maatwerk en houdt daarbij rekening met de wensen en behoeften van de cliënt. Jij begeleidt en behandelt cliënten én geeft hen een op maat gemaakt advies op het gebied van voeding- en dieetzorg. Dit doe je door het stellen van de diëtetische diagnose, het opstellen van een behandelplan en het motiveren en begeleiden van de patiënt. Daarnaast geef je voorlichting over de procedure en actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je vindt het leuk om mee te denken over het vormgeven van beleid en bij te dragen aan beroepsinhoudelijke ontwikkelingen. Jij maakt je hard voor de patiënt en zorgt ervoor dat een behandelplan aanslaat. Dan is voor jou de missie geslaagd en ga je met een goed gevoel naar huis!

Gestelde eisen

Jij • bent in het bezit een erkend hbo-diploma Voeding en Diëtetiek en bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. • hebt ervaring met werkzaamheden in het ziekenhuis bij voorkeur met de patiëntengroepen diabetes, chirurgie, oncologie en orthopedie. • kunt zelfstandig en in multidisciplinair verband werken. • bent in bezit van een auto. • bent bij voorkeur beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag. • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van een ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur. Wij • bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract. • bieden een enthousiast team en laagdrempelig contact met andere disciplines. • bieden diverse werkzaamheden die bestaan uit zowel poli- als klinische patiëntenzorg. • bieden een salaris (FG 50) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden. • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Wilhelma Veenstra, afdelingshoofd, op 0187-607401, of Janine van Nieuwenhuijzen, diëtiste, 0187-607237. Word jij onze nieuwe collega? Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 12 augustus. Waar kom je te werken? Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

24 uur per week

Salaris

FG 50

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ziekenhuisvacaturebank.nl.

ziekenhuisvacaturebank.nl - Nieuwe ziekenhuis vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe ziekenhuis baan of nieuwe collega's? Op de ziekenhuisvacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ziekenhuisvacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank